Tools

Siemens HungarySiemens Hungary

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

A Siemens az InnoTrans-on

A Siemens idén is széles portfoliót mutat be a világ legjelentősebb közlekedéstechnikai szakkiállításán, a 2012. szeptember 18-21. között megrendezett berlini InnoTrans szakmai kiállításon.

No Addressee
Budapest, 18.09.2012

A Siemens a korábbi évekhez hasonlóan több újítást, innovatív és hatékony terméket mutat be az InnoTrans alkalmával. A szakkiállítás látogatói megismerkedhetnek például az Inspiro elnevezésű  új metrókocsi-generációval, a Siemens legmodernebb villamosával, az Avenio-val, egy nagyteljesítményű, regionális közlekedésre szánt, Desiro RUS motorvonattal, amelyet az orosz széles nyomsávú vasúti közlekedéshez fejlesztettek, valamint innovatív koncepciókkal, amelyeket a megelőző karbantartásra vonatkozóan dolgoztak ki.

A kiállítási csarnokban a Siemens bemutatja vasúti IT-portfólióját, melyek között kiemelésre érdemes az integrált diszpozíciós és szervizközpont, illetve egy valósidejű utas tájékoztató rendszer. Az E-Ticket megoldás azt mutatja be, milyen egyszerűen működhet a készpénzmentes fizetés, mely valós úthasználatot figyel, legyen szó vasúti utazásról, kerékpáros vagy autós közlekedésről. A külső kiállító területen a Siemens több mozdonytípust is bemutat a Vectron családból, csak úgy, mint egy RIC-hálókocsit a normál és széles nyomtávú vasúti közlekedéshez.

Az intelligens vasúti áramelosztásért felelős Smart-Grid-megoldások egészíti ki a Siemens szakmai megjelenését, amelyek a megújuló energiaforrások növekvő jelentőségét és felhasználásuk elterjedését hivatottak elősegíteni.

A Siemens kiállítja a lengyel főváros számára készülő új metrószerelvényeinek három darabját, amelyek a földalatti tömegközlekedés egy új generációját képviselik. Az 1,7 millió lakosú Varsó egy tipikus, gyorsan növekvő közép-európai nagyváros, amely magas minőségű, megbízható és környezetbarát metrószerelvényekkel szeretné megújítani közlekedési hálózatát.