Lányok Napja 2017

2017. április 27., 9:00


2017.04.27. 9.00-14.00
Április utolsó csütörtökén a Siemens Képzési Központban a lányoké lesz a főszerep! Gyere hozzánk a Lányok Napján és fedezd a benned rejlő tehetséget! Nálunk rájöhetsz arra, hogy a lányok is vannak olyan ügyesek az egyes műszaki szakmákban, mint a fiúk sőt...

Mi a Lányok Napja?

A Lányok Napja egy országos, interaktív, ingyenes program, amit a Nők a Tudományban Egyesület szervez tizenéves diáklányok részére. Ez egyben a legnagyobb, lányoknak szóló pályaorientációs kezdeményezés, amely világ számos országára kiterjed és minden évben április negyedik csütörtökén rendezik meg.

A Lányok Napja akció célja, hogy informálja a lányokat a természettudományos, műszaki és informatikai pályák előnyeiről, ezáltal is bővítve a lányok látókörét, tágítva a munka világáról alkotott képüket. A kampány olyan pályaválasztási lehetőségekre hívja fel a lányok figyelmét, amelyekre általában nem gondolnak, és egyben ösztönzi őket, hogy ezen fontos döntésüket ne az elvárásokra, hanem valós érdeklődési körükre és képességeikre alapozzák.

Töltsd nálunk a Lányok Napját!

A Lányok Napjáról további információk a következő weboldalon olvashatók: http://lanyoknapja.hu/