Close share layer

Share this page on...

facebook


European Green City Index

 European Green City Index

(Recenzie si rezultate pentru Bucuresti, PDF, 8MB)


Comunicate de presa

8 septembrie 2017

Ziua Voluntariatului la Siemens: angajații lucrează pentru o zi în beneficiul comunității

Peste 200 de angajați Siemens renunță la laptop-uri, ședințe și birourile din clădiri de sticlă în favoarea ecologizării zonelor montane, a pregătirii mesei în cantinele sociale sau a reabilitării unor spații gestionate de organizații non-guvernamentale.

29 septembrie 2017

Jurnalistul român Florin Cașotă a câștigat trofeul Siemens CEE Press Award 2017

Câștigătorii competiției regionale de jurnalism Siemens CEE Press Award 2017 au fost anunțați la finalul lunii septembrie, în cadrul unei ceremonii de premiere organizată la sediul Siemens din Viena. Din cele 188 de articole înscrise în competiție juriul regional a selectat cele mai bune trei materiale.

5 octombrie 2017

Siemens donează 10.000 euro pentru refacerea parcului central din Buziaș, distrus ca urmare a furtunii din 17 septembrie

Siemens România, prin compania SIMEA Sibiu SRL, va contribui la ecologizarea și refacerea parcului central din orașul Buziaș, distrus ca urmare a furtunii puternice ce a lovit municipiul Timișoara și zonele limitrofe în data de 17 septembrie.

15 noiembrie 2017

Siemens lansează soluția IoT  Well Surveillance, dezvoltată în colaborare cu Intel

Siemens a anunțat o soluție IoT end-to-end, concepută pentru a ajuta companiile din domeniul petrolier și cel al gazelor naturale să optimizeze producția și să reducă costurile prin sisteme interconectate, automatizare și analizarea datelor. Dezvoltată în colaborare cu Intel Industrial IoT Group, soluția Siemens IoT Well Surveillance este prezentată la Expoziția & Conferința Internațională de petrol din Abu Dhabi (ADIPEC), ce are loc între 13 și 16 noiembrie.Fotografii de presa

Publicatii Siemens


Hi!Tech

Revista Hi!Tech a fost lansata pe plan local in 2016. Publicatia este dedicata inovatiei si tehnologiei.


Pictures of the Future

Revista Pictures of the Future apare inca din anul 2001 de doua ori pe an si trateaza cele mai noi trenduri tehnologice la nivel mondial.


HiTechpedia.ro - Blog de inovatie si tehnologie