Comunicate de presa

13 august 2018

Siemens CEE Press Award 2018: înscrierile se vor încheia pe 28 august

Siemens a extins perioada de înscriere în competiția regională de jurnalism Siemens CEE Press Award. Noul termen limită pentru înscrierea materialelor pe tema "Viitorul digital al orașelor, industriei și energiei" este 28 august 2018.

23 iulie 2018

Cristian Secoşan a fost numit CEO al Siemens SRL

Siemens l-a numit pe Cristian Secoşan CEO al organizaţiei din România, începând cu 1 octombrie 2018. Cristian Secoşan va prelua, începând cu 1 octombrie 2018, şi poziţia de director al biroului Siemens din Republica Moldova.

18 aprilie 2018

Siemens SRL a semnat Carta Diversităţii

Siemenes România a semnat Carta Diversităţii, continuând şi întărind astfel angajamentul companiei de susţinere şi promovare a diversităţii, egalităţii de şanse şi incluziunii sociale, atât intern, cât şi extern.

12 aprilie 2018

Siemens va reabilia staţii de transformare în Republica Moldova

Întreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 staţii de transformare în Republica Moldova. Staţiile de transformare sunt dispuse pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Finanţarea proiectului este asigurată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.Fotografii de presa

Publicatii Siemens


Hi!Tech

Revista Hi!Tech a fost lansata pe plan local in 2016. Publicatia este dedicata inovatiei si tehnologiei.


Pictures of the Future

Revista Pictures of the Future apare inca din anul 2001 de doua ori pe an si trateaza cele mai noi trenduri tehnologice la nivel mondial.


HiTechpedia.ro - Blog de inovatie si tehnologie