Comunicate de presa

15 noiembrie 2017

Siemens lansează soluția IoT  Well Surveillance, dezvoltată în colaborare cu Intel

Siemens a anunțat o soluție IoT end-to-end, concepută pentru a ajuta companiile din domeniul petrolier și cel al gazelor naturale să optimizeze producția și să reducă costurile prin sisteme interconectate, automatizare și analizarea datelor. Dezvoltată în colaborare cu Intel Industrial IoT Group, soluția Siemens IoT Well Surveillance este prezentată la Expoziția & Conferința Internațională de petrol din Abu Dhabi (ADIPEC), ce are loc între 13 și 16 noiembrie.

6 martie 2018

Siemens CEE Press Award 2018: căutăm cele mai bune materiale de presă din 13 țări

Siemens dă startul celei de-a treia ediții a competiției regionale de jurnalism Siemens CEE Press Award. Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale de presă pe tema "Viitorul digital al orașelor, industriei și energiei". Competiția este deschisă jurnaliștilor din 13 țări: Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

12 aprilie 2018

Siemens va reabilia staţii de transformare în Republica Moldova

Întreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 staţii de transformare în Republica Moldova. Staţiile de transformare sunt dispuse pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Finanţarea proiectului este asigurată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

18 aprilie 2018

Siemens SRL a semnat Carta Diversităţii

Siemenes România a semnat Carta Diversităţii, continuând şi întărind astfel angajamentul companiei de susţinere şi promovare a diversităţii, egalităţii de şanse şi incluziunii sociale, atât intern, cât şi extern.Fotografii de presa

Publicatii Siemens


Hi!Tech

Revista Hi!Tech a fost lansata pe plan local in 2016. Publicatia este dedicata inovatiei si tehnologiei.


Pictures of the Future

Revista Pictures of the Future apare inca din anul 2001 de doua ori pe an si trateaza cele mai noi trenduri tehnologice la nivel mondial.


HiTechpedia.ro - Blog de inovatie si tehnologie