Siemens Romania

Comunicate de presa

30 septembrie 2016

Siemens distinsă de către Deutsche Bahn cu premiul pentru cel mai inovator furnizor

Siemens a fost distinsă cu premiul pentru cel mai inovator furnizor de către Deutsche Bahn. Premiul pentru „Cel  Mai  Inovator  Furnizor” a fost acordat de Rüdiger Grube, CEO al Deutsche Bahn (DB), pentru noul tren Intercity ICE 4.  Siemens a primit recunoașterea pentru dezvoltarea unui concept complet nou de vehicul, ce oferă un grad ridicat de flexibilitate operațională. Cu acest concept, DB se poate adapta cu ușurință la diferitele cerințe de traseu și la nevoile în continuă schimbare ale pasagerilor pe întreaga durată de viață a trenului.

30 septembrie 2016

Siemens CEE Press Award 2016 – un jurnalist român, unul dintre cei trei câștigători din Europa Centrală și de Est

După trei luni, 10 țări participante și 147 de articole înscrise, juriul a selectat cele mai bune trei materiale jurnalistice din Europa Centrală și de Est. Trei jurnaliști din România, Slovenia și Austria au obținut distincția pentru cele mai bune materiale jurnalistice din Europa Centrală și de Est.Oraan Mărculescu, Știință și Tehnică, este unul din câștigătorii regionali.

2 septembrie 2016

Ziua voluntariatului la Siemens: peste 150 de angajați s-au implicat în activități

Peste 150 de angajați Siemens România participă la activități de voluntariat, în cadrul evenimentului anual „Ziua Siemens”,  prin care compania promovează implicarea în comunitate.

31 august 2016

Alba Iulia, alături de Londra și Bruxelles, într-unstudiu Siemens dedicat orașelor inteligente

Siemens și Primăria Municipiului Alba Iulia au agreat includerea orașului Alba Iulia în proiectul global de cercetare « Smart Cities Research ». Prin acest studiu, specialiștii Siemens vor analiza modele de dezvoltare urbană pentru o serie de domenii în care pot fi implementate tehnologii inteligente, în conformitate cu strategia, planurile și ambițiile viitoare ale fiecărui oraș în parte.Fotografii de presa

Publicatii Siemens


Hi!Tech

Revista Hi!Tech a fost lansata pe plan local in 2016. Publicatia este dedicata inovatiei si tehnologiei.


Pictures of the Future

Revista Pictures of the Future apare inca din anul 2001 de doua ori pe an si trateaza cele mai noi trenduri tehnologice la nivel mondial.


HiTechpedia.ro - Blog de inovatie si tehnologie