Canal Stiri

Close share layer

Share this page on...


Bine ati venit in arhiva Siemens SRL de comunicate de presa

Aici puteti gasi toate comunicatele de presa ale companiei in ordine cronologica:

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la datele de contact de mai jos:


Roxana Popescu-Anghel 

Tel.: +40 (21) 6296-337

 roxana.anghel@siemens.com
13 august 2018

Siemens CEE Press Award 2018: înscrierile se vor încheia pe 28 august

Siemens a extins perioada de înscriere în competiția regională de jurnalism Siemens CEE Press Award. Noul termen limită pentru înscrierea materialelor pe tema "Viitorul digital al orașelor, industriei și energiei" este 28 august 2018.

23 iulie 2018

Cristian Secoşan a fost numit CEO al Siemens SRL

Siemens l-a numit pe Cristian Secoşan CEO al organizaţiei din România, începând cu 1 octombrie 2018. Cristian Secoşan va prelua, începând cu 1 octombrie 2018, şi poziţia de director al biroului Siemens din Republica Moldova.

18 aprilie 2018

Siemens SRL a semnat Carta Diversităţii

Siemenes România a semnat Carta Diversităţii, continuând şi întărind astfel angajamentul companiei de susţinere şi promovare a diversităţii, egalităţii de şanse şi incluziunii sociale, atât intern, cât şi extern.

12 aprilie 2018

Siemens va reabilia staţii de transformare în Republica Moldova

Întreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 staţii de transformare în Republica Moldova. Staţiile de transformare sunt dispuse pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Finanţarea proiectului este asigurată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

6 martie 2018

Siemens CEE Press Award 2018: căutăm cele mai bune materiale de presă din 13 țări

Siemens dă startul celei de-a treia ediții a competiției regionale de jurnalism Siemens CEE Press Award. Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale de presă pe tema "Viitorul digital al orașelor, industriei și energiei". Competiția este deschisă jurnaliștilor din 13 țări: Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

15 noiembrie 2017

Siemens lansează soluția IoT  Well Surveillance, dezvoltată în colaborare cu Intel

Siemens a anunțat o soluție IoT end-to-end, concepută pentru a ajuta companiile din domeniul petrolier și cel al gazelor naturale să optimizeze producția și să reducă costurile prin sisteme interconectate, automatizare și analizarea datelor. Dezvoltată în colaborare cu Intel Industrial IoT Group, soluția Siemens IoT Well Surveillance este prezentată la Expoziția & Conferința Internațională de petrol din Abu Dhabi (ADIPEC), ce are loc între 13 și 16 noiembrie.

5 octombrie 2017

Siemens donează 10.000 euro pentru refacerea parcului central din Buziaș, distrus ca urmare a furtunii din 17 septembrie

Siemens România, prin compania SIMEA Sibiu SRL, va contribui la ecologizarea și refacerea parcului central din orașul Buziaș, distrus ca urmare a furtunii puternice ce a lovit municipiul Timișoara și zonele limitrofe în data de 17 septembrie.

29 septembrie 2017

Jurnalistul român Florin Cașotă a câștigat trofeul Siemens CEE Press Award 2017

Câștigătorii competiției regionale de jurnalism Siemens CEE Press Award 2017 au fost anunțați la finalul lunii septembrie, în cadrul unei ceremonii de premiere organizată la sediul Siemens din Viena. Din cele 188 de articole înscrise în competiție juriul regional a selectat cele mai bune trei materiale.

8 septembrie 2017

Ziua Voluntariatului la Siemens: angajații lucrează pentru o zi în beneficiul comunității

Peste 200 de angajați Siemens renunță la laptop-uri, ședințe și birourile din clădiri de sticlă în favoarea ecologizării zonelor montane, a pregătirii mesei în cantinele sociale sau a reabilitării unor spații gestionate de organizații non-guvernamentale.

8 august 2017

Siemens CEE Press Award 2017: înscrierile se încheie pe 31 august

 Termenul limită pentru înscrierea în competiția regională de jurnalism Siemens CEE Press Award a fost extins până pe data de 31 august 2017. Anul acesta, compania caută cele mai bune materiale de presă pe tema "Digitalizare / Industria 4.0" în 12 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Israel, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

30 septembrie 2016

Siemens distinsă de către Deutsche Bahn cu premiul pentru cel mai inovator furnizor

Siemens a fost distinsă cu premiul pentru cel mai inovator furnizor de către Deutsche Bahn. Premiul pentru „Cel  Mai  Inovator  Furnizor” a fost acordat de Rüdiger Grube, CEO al Deutsche Bahn (DB), pentru noul tren Intercity ICE 4.  Siemens a primit recunoașterea pentru dezvoltarea unui concept complet nou de vehicul, ce oferă un grad ridicat de flexibilitate operațională. Cu acest concept, DB se poate adapta cu ușurință la diferitele cerințe de traseu și la nevoile în continuă schimbare ale pasagerilor pe întreaga durată de viață a trenului.

30 septembrie 2016

Siemens CEE Press Award 2016 – un jurnalist român, unul dintre cei trei câștigători din Europa Centrală și de Est

După trei luni, 10 țări participante și 147 de articole înscrise, juriul a selectat cele mai bune trei materiale jurnalistice din Europa Centrală și de Est. Trei jurnaliști din România, Slovenia și Austria au obținut distincția pentru cele mai bune materiale jurnalistice din Europa Centrală și de Est.Oraan Mărculescu, Știință și Tehnică, este unul din câștigătorii regionali.

2 septembrie 2016

Ziua voluntariatului la Siemens: peste 150 de angajați s-au implicat în activități

Peste 150 de angajați Siemens România participă la activități de voluntariat, în cadrul evenimentului anual „Ziua Siemens”,  prin care compania promovează implicarea în comunitate.

31 august 2016

Alba Iulia, alături de Londra și Bruxelles, într-unstudiu Siemens dedicat orașelor inteligente

Siemens și Primăria Municipiului Alba Iulia au agreat includerea orașului Alba Iulia în proiectul global de cercetare « Smart Cities Research ». Prin acest studiu, specialiștii Siemens vor analiza modele de dezvoltare urbană pentru o serie de domenii în care pot fi implementate tehnologii inteligente, în conformitate cu strategia, planurile și ambițiile viitoare ale fiecărui oraș în parte.