Siemens CT Talents Hub

Programul Siemens CT Talents Hub se adreseaza tuturor studentilor din centrele universitare din Romania cu profil tehnic (Automatica, Tehnologia Informatiei, Electronica, Telecomunicatii, Calculatoare, Electrotehnica) si matematica-informatica.

Daca esti pasionat de stiinta si tehnologie, ai cunostinte elementare de programare OOP, baze de date, web si limba engleza (nivel conversational), vrei sa urmezi o cariera in domeniul tehnic, atunci te cautam chiar pe tine! Ceea ce cautam mai presus de toate este pasiunea si interesul pentru domeniul tehnic, asa ca te asteptam sa aplici!


Discover IT@Siemens CT

Discover IT@Siemens CT este primul pas din programul de dezvoltare profesionala dedicat studentilor de la facultatile cu profil tehnic si incepe din primul semestru al anului universitar.Career Start@Siemens CT

Reprezinta programul de practica de vara/intership la Siemens CT in Brasov si Cluj-Napoca. Are ca scop pregatirea studentilor in vederea unei colaborari ulterioare.GROW@Siemens CT

Poti ramane in echipa noastra ca bursier pentru aprofundarea cunostintelor dobandite in programul de vara, dezvoltarea in continuare a proiectului de studiu din perioada verii.