Siemens Romania

Siemens SRL este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania al carei nume este, de 113 ani in Romania, sinonim cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere.

Presa

13 august 2018

Siemens CEE Press Award 2018: înscrierile se vor încheia pe 28 august

Siemens a extins perioada de înscriere în competiția regională de jurnalism Siemens CEE Press Award. Noul termen limită pentru înscrierea materialelor pe tema "Viitorul digital al orașelor, industriei și energiei" este 28 august 2018.

23 iulie 2018

Cristian Secoşan a fost numit CEO al Siemens SRL

Siemens l-a numit pe Cristian Secoşan CEO al organizaţiei din România, începând cu 1 octombrie 2018. Cristian Secoşan va prelua, începând cu 1 octombrie 2018, şi poziţia de director al biroului Siemens din Republica Moldova.

18 aprilie 2018

Siemens SRL a semnat Carta Diversităţii

Siemenes România a semnat Carta Diversităţii, continuând şi întărind astfel angajamentul companiei de susţinere şi promovare a diversităţii, egalităţii de şanse şi incluziunii sociale, atât intern, cât şi extern.

12 aprilie 2018

Siemens va reabilia staţii de transformare în Republica Moldova

Întreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 staţii de transformare în Republica Moldova. Staţiile de transformare sunt dispuse pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Finanţarea proiectului este asigurată de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.Siemens in lume

Informatii detaliate despre activitatile Siemens in intreaga lume.