Building Technologies

Siemens Building Technologies este liderul pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente din punct de vedere energetic si nepoluante.

In Romania, Building Technologies activeaza din 2004 si ofera produse dedicate reducerii costurilor de operare a cladirilor si utilizarii lor intr-un mod sigur si eficient.

Portofoliul include produse cu care se pot crea sisteme pentru automatizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC), dar si produse dedicate securitatii si protectiei la incendiu. Acest portofoliu, odata implementat asigura confort, siguranta si economii semnificative la energia consumata. Sistemele pentru automatizarea instalatiilor de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC) contribuie in mod semnificativ la reducerea emisiilor de CO2 si ofera clientilor nostri posibilitatea sa reduca cu pana la 50% costurile pentru energie, iar sistemele de detectie incendiu si securitate asigura in mod eficient protectia vietii si a proprietatilor.

Control Products and Systems


Fire Safety

Protectia impotriva incendiului, a caldurii si a fumului generate joaca un rol foarte important in garantarea sigurantei in cladiri. Folosind inovatia pentru a contura viitorul, oferim produse si sisteme inovative pentru a proteja vieti, proprietati si afaceri.

Mai multeSecurity

Produsele noastre pentru securitatea dvs. sunt special concepute pentru a interactiona intre ele, oferind astfel sisteme de securitate potrivite pentru toate nivelele de aplicatii, de la cele de mici dimensiuni pana la cele mai complexe.

Mai multe
HVAC Systems

O gama completa de produse special concepute pentru a indeplini cele mai inalte standarde din domeniul instalatiilor pentru incalzire si ventilatie. Tehnologia de ultima generatie si calitatea incontestabila sunt completate de un design modern si atractiv. 

Mai multeBuilding Automation

Infrastructura eficienta pentru cladiri, solutii integrate, sisteme de automatizare de inalta calitate si o gama vasta de produse pentru aplicatiile HVAC. Reduceti astfel costurile cu energia si siguranta dvs, in timp ce gradul de confort al cladirii creste.

Mai mult