Tools

Siemens RomaniaSiemens Romania

Principalele beneficii pentru angajații noștri

Munca la Siemens este plină de satisfacții. Nu numai datorită produselor pe care le dezvolți, dar și mulțumită beneficiilor oferite. Printre acestea se numără un pachet salarial motivant, asigurarea transportului pentru deplasarea către/de la fabrică și oportunități de dezvoltare numeroase într-o companie multinațională.

  • mediu de lucru curat;

  • pachet salarial motivant (inclusiv prime de productivitate, calitate și sărbători);

  • posibilităţi de dezvoltare a carierei;

  • muncă ce nu presupune efort fizic deosebit;

  • acoperirea costurilor de transport local pentru Sibiu;

  • transport asigurat pe rutele: Cristian – Orlat – Gura Râului; Şura Mare – Şeica Mare – Şoala – Copşa Mică; Rășinari; Avrig -  Mârşa – Racoviţa – Veştem – Mohu - Tălmaciu – Cisnădie – Sibiu; Victoria - Ucea de Sus - Ucea de Jos -Cârţişoara;Agnița.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                * Va rugăm să vă informaţi asupra disponibilităţii rutelor de transport pentru dumneavoastră, în funcţie de postul şi fabrica pentru care doriţi să aplicaţi


Cauți mai mult decât un loc de muncă? Siemens face cu adevărat diferența în viața oamenilor.

Siemens este o companie globală de inginerie, care de peste 165 de ani este un simbol al excelenței inginerești, inovației, calității, fiabilității și caracterului internațional. Organizația este activă în peste 200 de țări în domeniile electrificării, automatizării și digitalizării. Fiind unul dintre cei mai mari producători de tehnologii eficiente energetic, dar și de tehnologii de consum  eficient al resurselor, Siemens este nr.1 în construcția de turbine eoliene în larg, un furnizor de top de turbine pe gaz și abur pentru generarea de energie, un furnizor major de soluții pentru transportul energiei și un pionier în soluțiile de infrastructură, dar și în automatizări și soluții software și produse pentru sectorul industrial. Compania este, de asemenea, un furnizor  renumit de echipamente medicale de imagistică - precum tomograful computerizat și sistemele de rezonanță magnetică - și un lider în diagnostic de laborator și în IT clinic.

Prin produsele și soluțiile sale, Siemens îmbunătățește viețile oamenilor din toată lumea, protejând în același timp mediul înconjurător - toate acestea datorită angajaților săi ! Lucrând alături de noi, vei avea ocazia de a te dezvolta profesional și personal și de a fi parte a unor proiecte importante. Ai șansa să faci cu adevărat diferența!