Siemens SRL s-a mutat in casa noua

General interest press release
Bucuresti, 25.11.2008

Aflata in complexul West Gate Park din cartierul Militari, noua cladire va gazdui operatiunile Siemens SRL incepand cu mijlocul lunii noiembrie, relocarea facand parte din strategia de dezvoltare a companiei.

Noua adresa a sediului general Siemens SRL este: Complex West Gate Park, Strada Preciziei, nr. 24, Corp H3, Sector 6, Bucuresti, RO-062204.

Necesitatea relocarii a fost determinata de cresterea  constanta a companiei din ultimii 7 ani, de la 40 de angajati in anul 2001 la aproximativ 550 de angajati in anul 2008. De asemenea, Siemens a inregistrat cresteri considerabile in ultimii cinci ani ale cifrelor de afaceri, vanzarilor si profitului.

Relocarea in West Gate Park a fost coordonata si implementata de o echipa mixta formata din Managementul Siemens SRL si urmatoarele departamente interne: Global Procurement & Logistics, Corporate Information Office, Legal si Business Administration Central Functions. 

"Suntem convinsi ca prin aceasta schimbare vom putea raspunde mai eficient asteptarilor clientilor si partenerilor nostri. Le multumim acestora pentru ca au contribuit la dezvoltarea companiei noastre in toti acesti ani", a declarat domnul Wolfgang Hirzi - CEO Siemens SRL.

Noul sediu va gazdui atat diviziile Energy, Healthcare, Mobility, Building Technologies, Industry Automation / Drive Technologies, cat si toate departamentele centrale din Siemens SRL.

Numerele fixe de telefon si fax ale companiei se vor schimba din aceeasi data dupa cum urmeaza: grupul de cifre 2077 din numarul vechi transformandu-se in 6296 (modificare valabila pentru toate numerele de telefon Siemens). Exemplu: numarul vechi 021 - 2077- 400 se transforma in numarul nou 021 - 6296 - 400. Contactele de internet şi e-mail raman neschimbate. 

Noul sediu ofera facilitati moderne atat pentru angajati, cat si pentru vizitatorii companiei. Locatia este accesibila prin intermediul retelei de transport in comun RATB si Metrorex, statiile aflandu-se la numai 5 minute distanta. Colliers International a fost brokerul imobiliar folosit/contractat in acest proiect de relocare. Din punctul de vedere al sigurantei si securitatii, cladirea este echipata cu tehnologie de ultima ora Siemens, furnizata de divizia Building Technologies si de compania Forte - a siemens company.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Dan Santimbreanu

PR Manager Siemens SRL - Corporate Communications

Tel.: +40 (21) 6296-668; Fax: +40 (21)  6296-412

dan.santimbreanu@siemens.com 

www.siemens.ro