Siemens Industry Software - Brasov

Siemens Industry Software SRL

Bd. Garii nr. 13A, etaj 7

500203 Brasov

Telefon: +40 (268) 310101

      Fax: +40 (268) 310027

Click in Google Maps


Despre noi

Siemens Industry Software SRL - SISW - a fost infiintata in Brasov in anul 2005 ca entitate de cercetare-dezvoltarea a firmei LMS International din Belgia. Misiunea acestei organizatii este de a contribui la intarirea pozitiei de leader mondial in domeniul software pentru simulare si testare a sistemelor mecatronice si in servicii de inginerie avansata.

Ca parte a segmentului de afaceri Siemens PLM Software, SISW ofera un portofoliu unic de produse si servicii firmelor producatoare de automobile, avioane, echipamente energetice, recreationale si de constructii, precum si furnizorilor acestora.

Platformele software pentru simulare 1D si 3D ofera informatii in mediul virtual despre comportamentul anticipat al respectivului ansamblu mecatronic in atribute ingineresti critice cum sunt dinamica sistemului, integritate structurala, vibratii, acustica, miscare, durabilitate, siguranta in exploatare si consum/putere, integrate in functiile de comanda, control si interactiune cu mediul exterior. Pentru campaniile de testare a prototipului real compania ofera o solutie completa formata din senzori, hardware si software care achizitioneaza si proceseaza semnale in timp real, oferind informatie inginereasca relevanta despre performanta avionului, satelitului, automobilului, centralei eoliene etc. Produsele software si hardware sunt completate de un puternic grup de servicii de inginerie premium, lider mondial in studii vibroacustice

In Brasov echipa de 80 de ingineri specializati in software, hardware si mecatronica, grupati in diviziile TEST, SIM si ES, colaboreaza in echipe virtuale cu colegi din Belgia, Germania, Franta, SUA si Olanda pentru dezvoltarea produselor si serviciilor de inalta tehnologie descrise. Dezvoltarea de software avansat pentru simularea si testarea produselor mecatronice necesita atat cunostinte solide de programare, cat si o intelegere profunda a conceptelor ingineriei mecanice. Iar aceasta nu se poate reflecta in calitatea si inovarea care caracterizeaza acest grup fara pasiune si curiozitate continua. Produsele si serviciile de tehnologie avansata oferite de SISW integrate in platforma colaborativa CAD/CAM Siemens PLM reprezinta un avanpost competitiv al Digital Factory in viziunea Siemens 2020.