Related
Info
close

Building Technologies

Divizija Building Technologies je na svetovnem trgu vodilni ponudnik varnih, energetsko učinkovitih in okolju prijaznih rešitev za tehnično opremo stavb in infrastrukture. Nudi izdelke za požarno varnost, zaščito, avtomatizacijo stavb, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC), kot tudi izdelke in storitve upravljanja z energijo.

Building Technologies

 

Naša dejavnost

  • V diviziji Tehnična oprema objektov (Building Technologies - BT) izvajamo distribucijo (produktno prodajo) sistemov in produktov, ki se vgrajujejo v stavbe in objekte. Svoj prodajni program delimo na dve glavni skupini in sicer:
    - sistemi in produkti za avtomatizacijo objektov: centralni nadzorni sistem, krmilniki, frekvenčni pretvorniki, periferna oprema (ventili, tipala, termostati, pogoni), merilna tehnika in elementi inteligentnih inštalacij;
    - varnostni sistemi in produkti: varnostni nadzorni sistem, požarni sistemi, pristopna kontrola, protivlom, gašenje, video in evakuacija.

  • Izvajamo distribucijo proizvodniega programa Siemensa BT CPS (Control Products and Systems), ki jo dopolnjujemo s komplementarnimi produkti. Razpolagamo z izredno širokim naborom produktov tako horizontalno (širina portfleja) kot vertikalno (globina portfelja), kar nam med ostalim omogoča razvijanje sistemskih integratorjev. Produkti, ki jih tržimo, so zanesljivi in inovativni.

  • Za distribucijo skrbimo na področju držav Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore.

Upravljalci, investitorji in lastniki stavb danes pričakujejo, da bodo objekte upravljali stroškovno učinkovito, ob tem pa vseeno zagotovili visoko udobje uporabnikom. To jim pomagamo doseči s storitvami upravljanja z energijo ter integriranimi in avtomatiziranimi rešitvami gradnje, ki so prilagojene njihovim specifičnim zahtevam. Izdelki in sistemi za avtomatizacijo zgradb z nadzorom ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije, prav tako kot tudi osvetlitve in senčenja, se uporabljajo v naših rešitvah in jih prodajamo prek posrednih distribucijskih kanalov.

Širok nabor integriranih varnostnih rešitev, ki jih nudi oddelek Building Technologies, skupaj s povezanimi storitvami zagotavljajo kontinuiteto poslovanja, ščitijo naložbe in zmanjšujejo dolgoročno izpostavljenost naših kupcev tveganju. Na področju požarne varnosti oddelek Building Technologies ponuja vrhunske izdelke in sisteme za odkrivanje požarov in plina, avtomatsko gašenje in sisteme za upravljanje alarmov in upravljanje nevarnosti, na trgu pa so dostopni preko naših distributerjev in tehnoloških partnerjev.

Ključna področja oddelka vključujejo industrijsko specifične rešitve za podatkovne centre, bolnišnice, podjetja za biološke znanosti, letališča, hotele in dobavitelje energije; poslovne stavbe mednarodnih podjetij; kot tudi infrastrukturo v mestih. Oddelek Building Technologies nudi končnim uporabnikom napredne rešitve za zagotovljanje najvišje ravni trajnosti, energetske učinkovitosti in varnosti.


You are changing from the tablet to the classic version. Do you want to proceed?