Domov

Področja poslovanja

Elektrifikacija, avtomatizacija in digitalizacija so dolgoročna področja delovanja rasti družbe Siemens. Da bi v celoti izkoristili potencial trga na teh področjih, so naša podjetja združena v različne oddelke in zdravstveno varstvo kot ločeno upravljano podjetje.Power and Gas

Oddelek Power and Gas je zaupanja vreden partner za vrhunske izdelke in rešitve za naftno in plinsko industrijo, energijo in industrijske trge. Oddelek je namenjen zagotavljanju zanesljivih, učinkovitih, čistih in varnih izdelkov ter rešitev svojim strankam.

Več informacij >>
Wind Power and Renewables

Oddelek Wind Power and Renewables je vodilni ponudnik zanesljivih, okolju prijaznih in stroškovno učinkovitih rešitev obnovljivih virov energije. Znižanje stroškov energije vetra je naš ključni cilj, saj si prizadevamo, da bi obnovljiva energija bila popolnoma konkurenčna konvencionalnim virom energije.

Več informacij >>

Power Generation Services

S širokim spektrom inovativnih izdelkov in storitev smo vodilni servisni partner za zagotavljanje visoko zanesljive in optimalno učinkovite spreminjajoče električne opreme v objektih, naftni in plinski industriji ter industrijskih predelovalnih industrijah po vsem svetu.

Več informacij >>
Energy Management

Oddelek Energy Management je eden vodilnih svetovnih ponudnikov izdelkov, sistemov, rešitev in storitev za gospodaren, zanesljiv in inteligenten prenos in distribucijo električne energije. Portfelj vključuje produkte in sisteme za nizkonapetostna, srednjenapetostna in visokonapetostna, omrežja za prenos in distribucijo , pametne rešitve za omrežja in sisteme za zaščito in avtomatizacijo omrežij.

Več informacij >>

Building Technologies

Building Technologies so na svetovnem trgu vodilni ponudnik varnih, energetsko učinkovitih in okolju prijaznih stavb in infrastrukture. Kot tehnološki partner, svetovalec, ponudnik storitev, sistemski integrator in dobavitelj izdelkov, Building Technologies nudi požarno varnost, zaščito, avtomatizacijo stavb, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC), kot tudi izdelke in storitve upravljanja z energijo.

Več informacij >>
Mobility

Učinkovitejši in celovitejši prevoz ljudi in blaga po cesti in železnici – vse izdelke, rešitve in storitve v zvezi z mobilnostjo obdeluje oddelek Siemens Mobility.

Več informacij >>

Digital Factory

Oddelek Digital Factory (DF) ponuja obsežen portfelj brezhibno integrirane strojne opreme, programske opreme in tehnologije za podporo proizvodnih podjetij po vsem svetu za povečanje fleksibilnosti in učinkovitosti njihovih proizvodnih procesov in zmanjšanje časa za trženje izdelkov.

Več informacij >>
Process Industries and Drives

Izmerljivo povečajte produktivnost in izboljšajte ​​čas-do-trga – z inovativno, integrirano tehnologijo v celotnem življenjskem ciklu. Podpiramo vas pri nenehnem izboljševanju zanesljivosti, varnosti in učinkovitosti izdelkov, procesov in naprav.

Več informacij >>

Healthcare

Siemens Healthineers je pionir na področju zagotavljanja medicinskih tehnologij, ki pomagajo zagotoviti boljšo kakovost zdravstvene oskrbe.

Več informacij >>