Close share layer

Share this page on...

Podpora in servis

Ena od prednosti Siemensa je v odlični pred in poprodajni podpori. Kontakte vseh naših sodelavcev, ki se bodo z veseljem dogovorili za razgovor ali obisk lahko poiščete tukaj.

Postopek garancijske zamenjave
Trudili se bomo, da bomo vašo reklamacijo rešili kar najhitreje. V primeru, da bi želeli naš izdelek zaradi kakršnegakoli utemeljenega razloga reklamirati, prosimo izpolnite reklamacijski zapisnik in ga pošljite po faksu na številko 01 4746 135 ali po pošti na naslov:

Process Industries and Drives
SIEMENS d.o.o.
Letališka cesta 29C
1000 Ljubljana.

Omejitve garancije
Če pooblaščena služba za priznavanje garancije naknadno ugotovi, da glede na splošne garancijske pogoje kupec ni upravičen do garancijske zamenjave (napačna priključitev, uporaba itd), je slednji dolžan poravnati stroške, ki so nastali zaradi neupravičenega uveljavljanja garancije.

Dokumentacija

Vsa dokumentacija o produktih je v elektronski obliki (pdf format) brezplačna na voljo tukaj Lahko si jo snamete in jo pregledujete z Acrobat Reader-jem ali natisnete. Zbirka dokumentacije je na voljo tudi na CD-romu ali v papirni obliki in jo proti plačilu lahko naročite pri naših sodelavcih.